Mr.Attila menni kirándulni

Mr.Attila menni kirándulni

Kalandra fel!

2017. szeptember 17. - mrattilamennichina

Régi név, új blog. :-) 1 év Kína után az (eddig) 45150 látogatás jegyző Mr. Attila menni China blog bezárta kapuit. Most már újra itthon vagyok, itthon dolgozom - a kirándulás, utazás iránti szenvedély viszont megmaradt. Van utazási, kirándulási tervem úgy Európában, mint a nagy világban... Egy hét múlva Svájc lesz a cél, jövőre talán összejön Kuba és Kínába is szeretnék visszamenni megnézni azt, ami korábban kimaradt és meglátogatni a barátokat. Távolabbi cél az El Camino del Norde, de ha meglesz a pénzügyi keret akkor előbb még meg kell majd győznöm a főnökeimet is, hogy adjanak 1,5 hónap fizetetlen szabadságot, mert 2 nap alatt nem lehet azt az útvonalat végigjárni... :-P

Persze nem csak fél évente kívánok írni. Közelebbi, 1 esetleg 2 nap alatt megjárható helyeket is szeretnék meglátogatni, bemutatni, ami ideális célpont lehet baráti, csapatépítő vagy családi kirándulásokra is. :-)

Az új ólvasók kedvéért kicsit a blog nevéről: az első kínai kiküldetés során mindenhol Mr. Attilaként lettem bemutatva, mert a kínai kollégáknak nehézséget okozott a vezetéknevem kiejtése. :-D Aztán mikor oda jutottunk, hogy egy évre a kínai céghez delelgáltak, elhatároztam, hogy blogot fogok írni az itthon maradt családtagok és barátok informálására, mert nem volt kedvem folyton azon gondolkodni, hogy kinek mit meséltem már és mit nem. A kollégák "névragasztása" alapján pedig adta magát, hogy Mr.Attilaként jelentkezek, s a Borat film címe után szabadon jött a többi is, mert nem lehetett nem kikerülni a kultúrális különbségeket, az "új" világ megismerését. Innen a Mr.Attila menni China, és a népszerűség után a Mr.Attila név öröklődött erre a blogra is. :-)

Tehát, jövő hétvégén Svájc, akit érdekel, az nézzen vissza 1,5 hét múlva. :-)

Pacsi! :-)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mr-attila-menni-kirandulni.blog.hu/api/trackback/id/tr312872350

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása